skip to Main Content
info@mulder-stainless.nl | +31 (0) 416 347033

Wij leveren op aanvraag ook speciale rvs pijpbeugels. Eventueel met verlengde laseinden, draadeinden. (Dwarse) staarbeugels, 3 gaats beugels behoren ook tot de mogelijkheden.

Zware RVS pijpbeugels met ondersteuning van kokerprofiel en/of T-profiel. RVS Pijpbeugels met BSP of NPT sok of lasnippel.

Stuur uw aanvraag naar info@mulder-stainless.nl

Mulder Stainless

Mulder is een toonaangevende handelsonderneming in roestvaststalen koppelingen, pijpbeugels en appendages t.b.v. de voedingsmiddelen- of zuivel industrie of Farmaceutische industrie.

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij een goede reputatie opgebouwd bij onze klanten in binnen en buitenland (onderhoudsbedrijven, installateurs, tankbouwers, apparatenbouwers en eindgebruikers).

Mulder Stainless denkt met u mee

Meedenken met klanten in specifieke oplossingen is een van onze speerpunten. Met name in de voedingsmiddelindustrie. Wij leveren de koppelingen in DIN 11851, DIN 11853, DIN 11864, DIN 28450, Tri-clamp en SMS uit onze voorraad in Nederland of ons centraal magazijn in Ierland of Duitsland. Pijpbeugels RVS, buisbeugels RVS, kapbeugels RVS leveren wij in zowel 304 als in 316L in diverse stripmaten uit voorraad.

Neem contact op

Bekijk andere producten