skip to Main Content
info@mulder-stainless.nl | +31 (0) 416 347033

Pijpbeugel RVS met lasstift of draadeind

Naast een zeer breed en diep pakket in RVS pijpbeugel, leveren wij ook RVS pijpbeugel voorzien van:

  • Een lasstift
  • Een draadeind
  • Sok of Lasnippel BSP
  • Een aangelaste moer (onder of boven)
  • Platstaf of staartbeugels

RVS pijpbeugel met lasstift 20×3 – 25×3

RVS pijpbeugel voorzien van een lasstift (gelast met toegevoegd materiaal). De RVS pijpbeugels worden gemaakt in de EU, zodat we korte levertijden kunnen hanteren.

DE: Edelstahl Rohrschelle mit Schaft oder Rohrschelle Anschweissschaft

Prijslijst 304L Prijslijst 316L

Pijpbeugel RVS 20×3 – 25×3 met draadstift

RVS Pijpbeugels met een draadeind worden vooral gebruikt om leidingen langs bestaande machines te plaatsen. Onze pijpbeugels worden uitsluitend gelast met toevoeging van materiaal en worden gemaakt in de EU. Worden standaard geleverd met twee RVS moeren DIN 934.

Prijslijst 304L

Mulder Stainless

Mulder is een toonaangevende handelsonderneming in roestvaststalen koppelingen, pijpbeugels en appendages t.b.v. de voedingsmiddelen- of zuivel industrie of Farmaceutische industrie.

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij een goede reputatie opgebouwd bij onze klanten in binnen en buitenland (onderhoudsbedrijven, installateurs, tankbouwers, apparatenbouwers en eindgebruikers).

Mulder Stainless denkt met u mee

Meedenken met klanten in specifieke oplossingen is een van onze speerpunten. Met name in de voedingsmiddelindustrie. Wij leveren de koppelingen in DIN 11851, DIN 11853, DIN 11864, DIN 28450, Tri-clamp en SMS uit onze voorraad in Nederland of ons centraal magazijn in Ierland of Duitsland. Pijpbeugels RVS, buisbeugels RVS, kapbeugels RVS leveren wij in zowel 304 als in 316L in diverse stripmaten uit voorraad.

Neem contact op

Bekijk andere producten