skip to Main Content
info@mulder-stainless.nl | +31 (0) 416 347033

Mooie RVS pijpbeugels die doen waarvoor ze gemaakt zijn

Toegegeven, pijp- en buizenwerk aan een plafond of wand zijn niet altijd de meest fraaie oplossingen in een ruimte. Maar met RVS pijpbeugels van Mulder Stainless zorgt u er in ieder geval voor dat dit een industriële look krijgt.

Daarnaast zijn deze erg makkelijk te monteren en verzekert u er zich van dat een buis onder alle omstandigheden blijft hangen waar die hangt. Voor de concurrerende prijs hoeft u het al helemaal niet te laten. Wij leveren RVS pijpbeugels in alle gangbare maten en voor een keur aan diameters. Heeft u een speciale maat nodig, dan horen we dit graag van u. Deze zijn altijd op aanvraag leverbaar.

RVS pijpbeugel 20×3 – 25×3 – 30×3

RVS lichte pijpbeugels vinden hun toepassing in allerlei industrieën. Deze RVS beugels worden vooral toegepast in de voedingsmiddelenindustrie. Mulder biedt U een zeer breed pakket aan met korte levertijden in RVS pijpbeugels in allerlei soorten RVS. Leverbaar zonder Stift, met lasstift, met draadeind of met aangelaste moer.

Ook wel bekend onder Leichte Edelstahl Rohrschelle of stainless steel pipe clips.

Prijslijst 304L Prijslijst 316L

RVS pijpbeugel 25×4 – 25×5

RVS pijpbeugel set gemaakt in de EU. Worden in Europa veel gebruikt voor het monteren of bevestigen van zuivel- of industriële buizen. Mede door de dikte van 5 mm is de pijpbeugel geschikt voor zwaardere Roestvaststalen buizen te bevestigen. Verkrijgbaar in zowel RVS 304 als in RVS 316L.

Prijslijst 304L Prijslijst 316L

Zware beugels RVS pijpbeugels 2801

Zware RVS pijpbeugels worden in diverse industrieën toegepast in binnen- en buitenland. Mede door onze jarenlange ervaring kunnen wij U een goede advies geven. Gemaakt uit Europees voormateriaal en met korte levertijden. Vervaardigd uit RVS plat 25×3, 30×3, 40×4 of 50×5.

DE: Schwere Edelstahl Rohrschellen ahnlich DIN 3567

Prijslijst 304L Prijslijst 316L

RVS pijpbeugel DIN 3567

Pijpbeugel RVS volgens DIN 3567 worden vooral toegepast in de Duitse Industrie. De robuuste uitvoering is kenmerkend voor deze RVS pijpbeugel. De materiaaldikte kan variëren van 30×5 tot 70×10. Worden standaard geleverd ZONDER bouten en moeren.

Prijslijst 304L Prijslijst 316L

Waar bent u precies naar op zoek? Complete RVS pijpbeugels geslepen zonder of met stift? Of is in uw geval een bevestiging met een halve pijpbeugel (eveneens geslepen) afdoende? We hebben de halve beugels eveneens in een zware uitvoering voor ‘gewichtige’ pijpen en buizen. Twijfelt u over welk materiaal in uw situatie het meest geschikt is? Geen enkel probleem, wij adviseren u er met alle plezier over. Het zal niet voor het eerst zijn dat iemand dacht RVS pijpbeugels nodig te hebben, maar door onze expertise uiteindelijk met kapbeugels aan de slag is gegaan. We zijn trots op ons werk én op onze producten.

Snel uitstekende RVS pijpbeugels nodig? Mulder Stainless!

Mulder Stainless is een voorraadhoudende handelaar in RVS pijpbeugels en componenten. Op basis van jarenlange kennis en ervaring in deze branche, timmeren wij voortdurend aan de weg als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Dat dit niet onopgemerkt is gebleven blijkt uit onze klantenkring, waartoe wij grotere bedrijven in de voedingsmiddelen-, installatie- en farmaceutische branche mogen rekenen. Zij kennen onze kwaliteitsproducten, die tegen eerlijke en scherpe prijzen op tijd worden geleverd. Met als resultaat dat klanten klant blijven en hun medewerkers tevreden zijn over onder meer onze RVS pijpbeugels, waarmee zij vlot en doelgericht aan de slag kunnen.

Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op

Duidelijk en betrouwbaar, dat zijn zaken waar we bij Mulder Stainless van houden. Als we u daarvan hebben kunnen overtuigen, vul dan meteen ons contactformulier in. U verplicht zich dan tot niets, maar wij zijn ervan overtuigd dat we iets voor u kunnen betekenen. Geweldige producten als RVS pijpbeugels voor geweldige bedrijven, dat is waar het ons uiteindelijk om te doen is. Graag tot ziens bij Mulder Stainless!

Neem contact op

Bekijk andere producten