skip to Main Content
info@mulder-stainless.nl | +31 (0) 416 347033

U bent op zoek naar RVS beugels van een uitstekende kwaliteit. Deze moeten bovendien aantrekkelijk geprijsd zijn. En u wilt dat de bestelde producten snel en punctueel worden geleverd. Voor al deze zaken bent u bij Mulder Stainless aan het juiste adres. Bij ons heeft u bovendien de keuze uit een zeer groot en breed assortiment. Of het nu gaat om complete en halve pijpbeugels of kapbeugels, Mulder Stainless heeft gegarandeerd iets van uw gading. Niet alleen doen de beugels waarvoor zij gemaakt zijn, namelijk het muurvast op hun plek houden van een buis of pijp. Met hun roestvast stalen uiterlijk zijn ze ook nog eens een lust voor het oog en gewapend tegen alle klimatologische omstandigheden.

Waar bent u precies naar op zoek? Complete RVS pijpbeugels geslepen zonder of met stift? Of is in uw geval een bevestiging met een halve pijpbeugel (eveneens geslepen) afdoende? We hebben de halve beugels eveneens in een zware uitvoering voor ‘gewichtige’ pijpen en buizen. Twijfelt u over welk materiaal in uw situatie het meest geschikt is? Geen enkel probleem, wij adviseren u er met alle plezier over. Het zal niet voor het eerst zijn dat iemand dacht RVS pijpbeugels nodig te hebben, maar door onze expertise uiteindelijk met kapbeugels aan de slag is gegaan. We zijn trots op ons werk én op onze producten.

Pijpbeugel.20x3-25x3.304

RVS pijpbeugels

RVS lichte pijpbeugels vinden hun toepassing in allerlei industrieën. Deze RVS beugels worden vooral toegepast in de voedingsmiddelenindustrie. Mulder biedt U een zeer breed pakket aan met korte levertijden.

Bekijk pijpbeugels

Pijpbeugel met stift 20x3 25x3

Pijpbeugels RVS met stift

RVS pijpbeugel voorzien van een lasstift (gelast met toegevoegd materiaal). De RVS pijpbeugels worden gemaakt in de EU, zodat we korte levertijden kunnen hanteren.

Bekijk pijpbeugels met stift

Beugel rubber inlage

Pijpbeugels RVS met rubber

RVS pijpbeugel of buisbeugel met een dempende EDPM rubber inlage. Deze beugel vermijdt het ontstaan van wrijving- en/of tikgeluiden. Geschikt voor temperaturen van -50° C tot + 120° C.

Bekijk pijpbeugels met rubber

Kapbeugels

Kapbeugels RVS

Wij leveren kapbeugels die in diameter variëren van 12.00 tot 506.00 mm.  Met hun roestvast stalen look zijn ze niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens bestand tegen alle omstandigheden, binnen én buiten.

Bekijk kapbeugels

Krambeugel

Krambeugels

RVS U-beugel of krambeugels voor diverse toepassingen. Vergelijkbaar met DIN 3570. Voor een eenvoudige montage van RVS leidingen leidingbruggen of balkprofiel. Standaard in de kwaliteit 304, echter behoort 316L ook tot de mogelijkheden. Geleverd met moeren volgens 4 losse moeren DIN 934.

Bekijk RVS krambeugels

Halve beugel 2801 250x250

Halve RVS kapbeugel 2801

RVS Halve kapbeugel of pijpbeugel 2801 worden geleverd in stripmaten en in diverse buismaten. Leverbaar in (zowel 304 als in 316L):

  • 25×3 mm van 06.00 mm tot 23.00 mm
  • 30×3 mm van 25.00 mm tot 38.00 mm
  • 40×4 mm van 40.00 mm tot 129.0 mm
  • 50×5 mm van 114.3 mm tot 1012 mm

Bekijk halve RVS kapbeugel 2801

Mulder Stainless: uw specialist in RVS beugels

Mulder Stainless is uw specialist in pijpbevestigingsmaterialen. Wij zijn een handelsonderneming met een jarenlange ervaring in roestvrijstalen componenten. Inmiddels zijn we een vertrouwde leverancier voor de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische industrie. Vanuit Waalwijk, waar u ons kunt vinden aan de Erik Herfststraat 36, leveren we aan zowel grote als kleine bedrijven, maar ook aan particulieren. Bij ons is een afspraak nog een afspraak en we staan hierbij voor een ongeëvenaarde service. Of het nu RVS beugels betreft of andere materialen uit ons aanbod; we doen waar we goed in zijn en willen daarin de beste blijven.

Vragen? Een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact op met ons

Profiteer ook van onze kwaliteitsproducten en scherpe prijzen. Heeft u vragen over ons assortiment, onze leveringscondities of heeft u speciale wensen waarvoor maatwerk noodzakelijk is? Aarzel dan niet en neem nu contact met ons op. Eveneens als u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen. De deur staat altijd open, onze medewerkers maken graag een afspraak met u voor een professioneel advies. Onthoud: bij Mulder Stainless vindt u altijd de RVS beugels waar u naar op zoek bent.