info@mulder-stainless.nl | +31 (0) 416 347033

Mulder levert vlinderkleppen van Europese origine, mede op basis van jarenlange kennis en ervaring in deze branche. Op basis van de ongebonden manier van inkoop bij grote toonaangevende producenten in Europa zijn onze prijzen concurrerend te noemen. Dit is de reden waarom installateurs, machinebouwers en onderhoudsbedrijven kiezen voor ons.

Wij leveren vlinderkleppen in Las/Las – Las/Draad – Draad/Puntstuk wartel – Flens/Flens. Tevens bieden wij U de mogelijkheid voor vlinderklep T-combinaties van diverse gerenommeerde merken uit Europa.

Kwaliteit en duurzaamheid voor Europese vlinderkleppen.

Logo AWH
Logo AWH
Vlinderklep AWH 250
Dichtring-AWH

AWH GmbH

Armaturen Werk Hötensleben GmbH (AWH) is een grote Duitse producent van vlinderkleppen, lekkagevlinderkleppen en vlinderklepcombinaties van DUITS fabricaat. Mulder levert de originele AWH vlinderkleppen en spareparts sinds jaren aan klanten in binnen en buitenland. Tevens leveren wij ook alle overige armaturen uit het AWH programma.

Logo Nocado
Logo Nocado
Vlinderklep Nocado 250
Dichtring-Nocado

Nocado GmbH

Nocado GmbH is een Duitse producent van vlinderkleppen, lekkage vlinderkleppen en vlinderklep combinaties van Duits fabricaat. Mulder levert de originele Nocado vlinderkleppen, spareparts al sinds 2007 aan klanten in Nederland en België.

Logo M&S Armaturen GmbH
Logo M&S Armaturen GmbH
Vlinderklep M&S 250
Dichtring-M&S

M&S Armaturen GmbH

MS Armaturen GmbH is een zeer bekende Duitse producent van oa vlinderkleppen. Mulder levert de originele MS vlinderkleppen, spareparts al sinds 2009 aan klanten in Nederland en België (Type 95 – Type 98 – SV 04 – Classic).

Logo Kieselmann
Logo Kieselmann
Vlinderklep Kieselmann 250
Dichtring-Kieselmann

Kieselmann

Kieselmann GmbH is een zeer bekende Duitse producent, met een zeer grote diversiteit in kleppen voor de sanitaire toepassing. De meest bekende kleppen zijn de veel gekopieerde lekkage vlinderkleppen. Kieselmann heeft een zeer breed pakket sanitaire afsluiters.

Logo Sudmo
Logo Sudmo
Sudmo Vlinderklep 250
Dichtring-Sudmo

Pentair Südmo GMBH

Pentair Südmo is een Duitse producent, met een zeer breed pakket in vlinderkleppen en afsluiters voor de sanitaire en farmaceutische toepassing. Mulder levert dit programma sinds 2014 aan klanten in Nederland.

Logo Alfa Laval
Logo Alfa Laval
Vlinderklep Alfa Laval 250
Dichtring-Alfa-Laval

Alfa Laval

Alfa Laval is een zeer bekende fabrikant van sanitaire vlinderkleppen. Leverbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen. Mulder levert uitsluitend originele vlinderkleppen en spareparts sinds 2008 (LKB – LKB2 – LKB-F).