info@mulder-stainless.nl | +31 (0) 416 347033

SMS / RJT / IDF koppelingen

Mulder levert ook de zuivelkoppelingen volgens SMS , RJT ,IDF en DS. Standaard uit gesmeed voormateriaal. DS koppelingen op aanvraag leverbaar met korte levertijden.

SMS koppeling volgens SMS 1145

De SMS koppeling is van oorsprong een Zweedse of Scandinavische voor de levensmiddelen industrie en wordt wereldwijd toegepast. Omschreven in de Svensk Standaard als SMS 1145. Door zijn grove draad en vlakke dichtring is deze koppeling vrij snel te (de)monteren.

Leverbaar uit gesmeed voormateriaal. Lasdraadstuk 316L (SMS 1146), Laspuntstuk 316L (SMS 1147), dichtring (SMS 1149), wartelmoer 304 (SMS 1148). De afdichting is standaard met FDA leverbaar in EPDM, echter is NBR of Viton (FPM). ook leverbaar. De draadstukken en de puntstukken zijn eventueel ook leverbaar in de wals uitvoering in RVS 304.

Tevens voeren wij ook de Blindwartels SMS en de Blinde puntstukken SMS standaard in RVS 316L.

Download prijslijst Bekijk specificaties

RJT koppeling zuivelkoppeling BS-4825

De RJT schroefkoppeling komt vooral in Engeland veel voor. Kenmerkend voor deze koppeling is de vrij grove draad in combinatie met een O-ring. De RJT lasdraadstukken, RJT laspuntstukken, RJT Blindwartelmoeren en de RJT Blind puntstukken zijn standaard 316L.

Download prijslijst Bekijk specificaties

IDF of ISS koppeling ISO 2853

De IDF ook wel ISS koppeling genoemd is genormeerd volgens ISO 2853 met aansluitingen volgens de ISO 2037 afmetingen. Deze koppelingen komen vooral voor in Engels geori├źnteerde gebieden en zijn vervaardigd uit gesmeed voormateriaal. Het lasdraadstuk IDF en het laspuntstuk IDF zij standaard in RVS 316L.

De IDF wartelmoeren zijn standaard in RVS 304 leverbaar, zowel in ronde uitvoering, als in een zeskant uitvoering

Download prijslijst Bekijk specificaties

Mulder Stainless

Mulder is een toonaangevende handelsonderneming in roestvaststalen koppelingen, pijpbeugels en appendages t.b.v. de voedingsmiddelen- of zuivel industrie of Farmaceutische industrie.

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij een goede reputatie opgebouwd bij onze klanten in binnen en buitenland (onderhoudsbedrijven, installateurs, tankbouwers, apparatenbouwers en eindgebruikers).

Mulder Stainless denkt met u mee

Meedenken met klanten in specifieke oplossingen is een van onze speerpunten. Met name in de voedingsmiddelindustrie. Wij leveren de koppelingen in DIN 11851, DIN 11853, DIN 11864, DIN 28450, Tri-clamp en SMS uit onze voorraad in Nederland of ons centraal magazijn in Ierland of Duitsland. Pijpbeugels RVS, buisbeugels RVS, kapbeugels RVS leveren wij in zowel 304 als in 316L in diverse stripmaten uit voorraad.

Neem contact op